Detection and Response-oplossingen

Kaspersky Endpoint Security ondersteunt detectie- en responsoplossingen met behulp van een ingebouwde agent. Om Detection and Response te gebruiken, moet u integratie met deze oplossingen inschakelen bij het installeren van het programma. De ingebouwde agent ondersteunt:

U kunt Kaspersky Endpoint Security met Detection and Response-oplossing in verschillende configuraties gebruiken, bijvoorbeeld [MDR+EDR Optimum 2.0+Kaspersky Sandbox 2.0].

Kaspersky Endpoint Agent ondersteunt Detection and Response-oplossingen die de ingebouwde Kaspersky Endpoint Security niet ondersteunt (bijvoorbeeld Kaspersky Sandbox 1.0).

In Kaspersky Endpoint Security 11.9.0 maakt het Kaspersky Endpoint Agent-distributiepakket niet langer deel uit van de Kaspersky Endpoint Security-distributiekit. U moet het Kaspersky Endpoint Agent-distributiepakket afzonderlijk downloaden.

In deze Help-sectie

Kaspersky Endpoint Agent beheren

Beheerde detectie en respons

Endpoint Detection and Response

Kaspersky Sandbox

Server van Kaspersky Anti Targeted Attack Platform (KATA EDR)

Quarantaine beheren